Blazer, Bikini and underwear

Karen Millen: Perfect wedding guest

Jeg ville ønske, at jeg skulle til bryllup i løbet af denne sommer, fordi så ville jeg kaste lidt extra penge efter en kjole og købe den her fra Karen Millen. Den er da alt, alt for smuk! Men *suk* jeg skal desværre ikke til nogle bryllupper i år – ihvert fald ikke hvad jeg ved af endnu. Jeg savner, at tage til bryllupper! Jeg er en big sucker for den slags og tror efterhånden det er 2 år siden jeg sidst har været til et. Synes godt at mine venner må begynde på den slags snart! Især fordi Hr. Kæreste nægter, at være den første af vores venner der frier – så jo længere tid de venter, jo længere tid må jeg vente (og Kat – Tim mener iøvrigt, at det er Dreas der burde være den første. Så læg lige lidt pres på ham!).

Kjolen kan købes på Asos for den nette sum af ca. 2100 kroner.

I wish I was going to some weddings this summer so I had an excuse to buy this amazing dress from Karen Millen. It would be the perfect dress for a wedding guest!

5 kommentarer

 • Hold da op den er godt nok smuk den kjole!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se nu skal jeg jo faktisk til bryllup i august. Første gang jeg er gæst til et bryllup! Jeg er allerede begyndt at lede efter en kjole og gerne en maxi. Karen Millen kjolen er super smuk og ville rigtig nok være perfekt til formålet. Jeg har dog bare ikke så mange penge til købe kjole for. Men hvis du kommer forbi noget lignende til en billigere pris så sig endelig til :)/annewww.annechristensen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh.. jeg vil også SÅ gerne til bryllup – jeg har jo så desværre aldrig været afsted – så jeg ligger også pres på alle mine venner og veninder 😉 /Ceciliewww.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg har det på præcis samme måde med bryllupper. Og kommer også til alt for få… Den bedste undskyldning for at 'blive nød til' at købe en smuk kjole 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe, ja det ku han li va'… næ du ingen pres fra mig! vi når det nok;) desuden syntes jeg du bør være først… husk på jeg aldrig har været til bryllup!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blazer, Bikini and underwear