Outfit of the day # 82

The Winner Lena

Jeg er bare blevet mega syg, det er så øv! Det startede allerede igår morges, da jeg vågnede med lidt ondt i halsen. Jeg tog dog på arbejde, da jeg tænkte det nok ville gå væk i løbet af dagen. Det gjorde det bare ikke og nu ligger jeg med feber, ondt i halsen og hoster. Jeg har det meste af dagen bare ligget og små-sovet til afsnit af How I Met Your Mother. Hr. Kæreste er ude og købe indisk til aftensmad – måske kan jeg brænde sygdommen ud af kroppen med chili. Inden sygdommen fik rigtig ram på mig nåede jeg dog at se Melody Granprix igår. Jeg har hele ugen hørt den tyske sang på repeat – jeg er vild med den! And what do you know… den vandt sgu igår! Jeg blev drillet med, at jeg sad jublede, når Tyskland fik point og buhhh’ede, når DK fik. Den danske sang suttede simpelthen så meget røv. Nå, jeg må hellere komme tilbage til at være ynkelig…

I’ve become so sick since yesterday. I’m just laying in my bed feeling sorry for myself and watching How I Meet Your Mother. I did watch the Eurovision Song Contest 2010 last night and my favorite won – Germany! I loved “Satellite” from sweet Lena.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 82