Kom så sommer!!!

Today in red wedges

Today in red wedges

Mit outfit idag er ikke så spændende – det mest interessante er nok de røde wedges jeg har på mine fusser. De er desværre ikke fantastiske at gå i, så indtil videre har jeg kun brugt dem en håndfuld gange siden jeg købte dem i november 09. Men de er bare så flotte (og meget mere postkasse-røde i virkeligheden – se selv her), så jeg bruger dem når jeg har nogle dage, hvor jeg ved at jeg ikke skal gå meget og langt. Nu vil jeg gøre mig klar til træning med Tina – jeg skal jo nå mit mål med 20 gange træning inden Cypern. Indtil videre hedder til: 1 down, 19 to go. Men senere i dag kan jeg tælle en gang mere med. Og tak for jeres trænings tips iøvrigt – jeg giver helt sikkert lige spinning et par gange mere. Jeg kan ihvert fald mærke, at det gav godt. Er stadig øm i dag næsten 2 dage efter (normalt er jeg kun meget lidt øm efter alm træning).

My outfit today is not that interesting – the most interesting things is probably the red wedges I’m wearing. They’re from H&M.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom så sommer!!!