The Winner Lena

Tortilla Flats

Tortilla Flats

Der er et par stykker af jer der har spurgt til, hvor det var jeg var henne og spise på min fødselsdag. Hr. Kæreste og jeg var på Tortilla Flats som er den bedste mexikansk restaurant i Odense, if you ask me. Og den er overhovedet ikke dyr! Vi fik hver en forret og hovedret, vi fik begge en sodavand og jeg fik en margarita. Vi kom af med 470 kroner i alt for os begge. Her er et snapshot af vores hovedretter: min var en klassisk burito med skært oksekød (tættest på) og Hr. Kærestes var noget taco-sjov (husker ikke navnet). Desuden fik jeg en mexikansk rejecocktail (helt uden den forfærdelig thousand island dressing, ja tak!) til forret og Hr. Kæreste fik en lækker avocadosalat.

Some of you have been asking where I went for my birthday dinner last friday. I went to the best mexican restaurant in Odense which is called Tortilla Flats. Here’s a snapshot of our main courses.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Winner Lena