Om 29 dage...

Flad mave, kom til mig!

Jeg er så smadret i dag. Hvorfor er det altid så hårdt, at starte op efter weekenden igen?! Jeg kunne seriøst gå i seng lige nu – og jeg er normalt en natteravn! Jeg er også bare cranky i dag af flere grunde: 1) jeg er træt (gør mig automatisk cranky). 2) jeg skulle lære vores nye kassesystem på arbejdet og det gjorde at jeg var SÅ langsom. Det irriterer mig, at jeg vidste jeg ikke kunne gøre det hurtigere, fordi alt var nyt. 3) Det kan godt ses på min konto at det er sidst på måneden. Så det “fejrede” jeg ved at købe sushi til aftensmad. Smart og super, super rationelt, Jeanett! 4) Jeg har virkelig slækket på træningen den sidste uges tid og det gør mig i dårligt humør. Både fordi jeg gerne vil holde mit mål inden Cypern, men fordi jeg samtidigt også bare gerne vil se laber ud. Vil gerne ha’ hende kællingen på billedets mave (billedet er selvfølgelig fra Victorias Secret – where else?).
Nu vil jeg gå ind og prøve at overtale Hr. Kæreste til lidt fodmassage – måske det kunne gøre mig i bedre humør. Og jeg ved godt, at jeg er lidt bagud mht at svare på kommentarer – undskyld! I må endelig ikke tro, at det er fordi jeg er ligeglad, fordi det er jeg virkelig IKKE. Jeg elsker at få kommentarer – jeg har bare haft nogle lidt travle dage. Regner med at få svaret på dem alle i løbet af i morgen.

Og til sidst: Tillykke til lillebror, der idag har fået sin folkeskoleeksamen 🙂

I’m just tired and cranky today so I’m just gonna go a relax after a days work. I wish I could drag myself to the gym tonight so I could get a stomac like this before I go to Cyprus…

4 kommentarer

 • Uhh, hvor jeg bare kender de dage – de skal bare overståes! Håber du får det bedre i morgen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ SimoneMange tak – det var rigtig sødt af dig 🙂 Dagen efter var meget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din lillebror.Min har selv lige afsluttet folkeskolen, hvilket minder en og ens egen alder når de "små" pus ikke længere er folkeskoleelever.I øvrigt hvem siger alting skal være rationelt – man er vel kvinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ SachaMange tak! Ja, de er lige pludselig ikke så "små" længere. Det er vildt underligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om 29 dage...