Tømmermænd i solen

Gaver fra tøserne

Her er hvad jeg fik i fødselsdagsgaver i lørdags, da jeg havde 6 veninder på besøg til drinks og ballade. Jeg havde ønsket mig en del hudplejeprodukter, da jeg er var ved at gå tør for det meste. Jeg fik min ynglings ansigtscreme fra Dr. Hauschka “Rose creme light”. Den dufter dejligt , er økologisk og er samtidigt fri for parabener. Så fik jeg min elskede ansigts scrub “New Beginning” og den bedste læbepomade der findes “Fresh Lips” – begge fra Ole Henriksen. Desuden fik jeg et par gavekort til Asos, så jeg har næsten 500 kroner at shoppe for dertil – tror jeg skal kigge forbi deres webshop senere i dag. Til sidst fik jeg også en super sød krukke formet som en muffin, har desværre bare ikke noget billede (Hr. Kæreste har nakket kameraet idag).

Here’s a selection of what I got when I had 6 girlfriends over saturday for drinks. I got some products from Dr. Hauschka and Ole Henriksen. And some giftcertificates for Asos. And a nice bowl shaped as a muffin.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermænd i solen