Gina Tricot SALE

La Piazzetta

Jeg er på vej ud i solen og nyde min frokost inden jeg igen skal stå på arbejdet i dette skønne vejr. Min frokost består af rester fra aftensmaden igår, hvor vi fik pizza fra et nyt italiensk sted der hedder La Piazzetta. Det ligger lige ved siden af il gusto på Vindegade (i Odense). Det var rigtig godt og man kunne virkelig smage, at det var nogle gode råvarer! Jeg fik en med bla. italiensk skinke, oliven, atiskokker og champignon. På Hr. Kærestes var der peberfrugt og noget krydret oksekød. Vi gav 75 kroner pr pizza. Og thumps up for at dem der ejer stedet faktisk ER italienere – de stod endda og videre gav vores ordre på italiensk.

My lunch today is leftovers from our dinner last night – pizza from a new italian pizzaplace called La Piazzetta in Odense.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot SALE