Med til Cypern: Asos sandaler

Mere grill: Hos mor & far

Igår brugte jeg bare hele dagen på, at nyde det fantastiske vejr! Nøøøj, det var varmt! Jeg slikkede først sol i vores egen fællesgård og derefter gik turen ud til mine forældre og bror, hvor vi skulle grille og hygge. Mine forældre havde disket op med den lækreste mad: spareribs fra slagteren, jomfruhummere, gode pølser og hvidløgsmarrineret lam – alt sammen på grillen. Behøver jeg at sige, at jeg var ekstremt mæt til sidst? Alle billederne er fra dagen igår – og så er det vist min fars debut på bloggen. Velkommen til Daddy! haha.
Idag står den på arbejde og senere i aften på en god omgang træning sammen med Tina.

All day yesterday was spent enjoying the lovely hot weather we have in Denmark these days. I went to my parents and brothers house where we had a BBQ. Yummy, my parents served some tasty food! All the pictures are from yesterday – which means this is my dads first time on the blog. Hello, Daddy! Now I’ll go to work. Have a great day!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med til Cypern: Asos sandaler