Flad mave, kom til mig!

My first RayBans

My first RayBansMy first RayBans

Jeg har slet ikke fået vist jer den fødselsdagsgave jeg fik af mine forældre og lillebror. Jeg fik mine første RayBans! Det er den klassiske Wayfarers model i farven tortoise med sorte glas. Jeg er VILDT glad for dem og det er også mine første “rigtige” solbriller af en vis kvalitet. Man kan altså godt mærke forskel! Jeg har allerede brugt dem flittigt og glæder mig til at bruge dem resten af sommeren. Jeg forudser især at i kommer til at se mig med dem på på en del af billederne fra Cypern. På et tidspunkt vil jeg også gerne ha’ et par helt sorte i samme model, men det må blive næste sommer, fordi jeg kan ikke rigtig forsvare et køb af endnu et par solbriller, når der er så meget andet jeg mangler pt.

I still haven’t shown you what I got for my birthday from my parents and younger brother. I got my first RayBans – it’s the classic wayfarers model. I’ve already used them a lot and I love them! Some day I wanna have a black pair too.

4 kommentarer

 • These are so beautiful! I remember when my first Raybans came home, it was such a proud moment 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det du bruger på dine læber? De har sådan en naturlig glans og farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er vildt fine og top gode til dig Jeanett.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ RepublicOfChicThank you! Yeah, I was pretty pleased too when I opened the package and tried them on for the first time.@ NannaHBMange tak 🙂 Det er bare en lipgloss fra H&M. Den er ret pink i farven – jeg har bare ikke puttet så meget på :)@ MereteMange tak Merete :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flad mave, kom til mig!