Smadret i Vanløse

Pics fra Bloggerparty

Pics fra Bloggerparty
Tina and moi

Igår var jeg jo, som nævnt, til bloggerparty på Hornsleth Bar i København. Jeg havde taget Tina med som min “plus one” og ellers fulgtes jeg med Mikkel og Kia derind. Vi blev mødt af de søde SidneyLise-piger der gav krammere og gratis drinksbilletter (yay, vi kan godt lide gratis ting – især sprut!… og tøj… og sko… og…). Vi havde en fantastisk sjov aften som endte med et lettere pinligt/drunk “photoshoot” (=en af de stive damer holder kameraet imens den anden poser og tror den ser lækker ud. Med tryk på TROR) med mig og Tina kl. halv fire-ish i morges. Inden da nåede jeg at få hilst på en masse andre bloggere, hvilket var super fedt. Jeg fik bla. hilst på S.U.S-pigerne, Simone, Sofie, Pernille, Joanna og Yasmin. Det havde været endnu mere cool, hvis der var endnu flere bloggere der var dukket op – men det må ske næste gang! Til sidst spammer jeg jer lige med en masse billeder fra igår.

I attended a bloggerparty in Copenhagen yester where I had the chance to meet a lot of other bloggers that I haven’t met before. It was so much fun and I had an awesome night!

Pics fra Bloggerparty
Kia og Emilie

Pics fra BloggerpartyPics fra BloggerpartyPics fra BloggerpartyPics fra BloggerpartyPics fra BloggerpartyPics fra Bloggerparty

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smadret i Vanløse