Buy: Asos bikini, dress and ring

SATC 2… again

Sorry for lige at forsvinde i 24 timer. Har arbejdet end del og igår brugte jeg hele dagen ved grænsen omkring Tyskland. Besøgte Hr. Kærestes farfar og samtidigt fik jeg lige handlet ind til den tøse-fødselsdag jeg holder på lørdag. Pigerne skal jo helst ikke gå tørstige herfra! I dag har jeg været på arbejde efterfulgt af en hyggeligt middag hos Tina, hvorefter vi skulle til premieren på Sex and the City 2. Jo, jeg har godt nok allerede set den, men jeg havde jo allerede lavet denne aftale med Tina og Mette inden jeg fik billetterne til forpremieren. Hertil aften gav BioCity cosmopolitans og goodiebags – nice! Selve filmen er dog intet at råbe hurra for. Plottet er så tyndt som det overhovedet kan blive (jo, det kan godt blive tyndere end i 1’eren) tilgengæld er 2’eren lidt mere humoristisk. Jeg er dog stadig skuffet. Synes faktisk den er halv-dårlig. Mht Aidan/Mr. Big, så vil jeg intet afsløre. Jeg kan dog godt fortælle, at alle os 3 piger på billedet er på Team Aidan. Vi synes ikke Big fortjener Carrie, da han har fucket up for meget. Vores perfect guy for Carrie er Aidan – The Good guy!

Sorry for disappearing for 24 hours, but I’ve been so busy! I went to see Sex and the City 2 again tonight. The movie is pretty disappoiting – there’s not really a story in it?!

7 kommentarer

 • Jeg er helt klart også på Team Aidan og har været det siden han først var med i serien :)xoxoonslowcrescent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også selv inde og se den i går og den var skuffende, men ikke desto mindre var det dejligt at se mine "filmveninder"Jeg har forresten linket til dig, men synes ikke at se mit link? :-)/Chttp://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ NEJ NEJ! Jeg er helt uenig – filmen er skide god! Men hver sin smag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvordan var SATC2? Jeg glæder mig enormt til, at se den Søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hende i midten er virkelig enormt køn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ TigerenJeg er lidt bagud – I know! Det bliver fixet i løbet af weekenden, promiss!@ IdaHehe det står da i indlægget hvad jeg synes?@ AnonymousJa, du har ret. Hende Tina er en babe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oki doki :-)/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: Asos bikini, dress and ring