Grill med Cypern-holdet

Sommer, sol og tømmermænd fra igår…

Dagen i dag er gået med total afslapning og plejning af en lille smule tømmermænd fra festen igår. Omkring kl. 14 var de dog næsten helt væk – hvilket var ekstremt heldigt sluppet, hvis man sammenligner med hvor fuld jeg var igår… jøsses! Da jeg skulle finde min telefon i morges i min taske, så opdager jeg til min store forundring en flaske vodka i tasken… hvor i alverden kommer den fra?! Tina skrev også en sms tidligere, hvor hun gerne ville ha’ opklaret hvad der var sket de sidste to timer af festen og hvordan hun overhovedet var kommet hjem! Haha… det var en god fest, men jeg overvejer altså at give alkohol en lille pause – evt indtil vi skal til Cypern. Der er alligevel ikke nogle store fester i kalenderen inden, så det er nok meget sundt. Dagen i dag er blevet spenderet udenfor med cola, is, sushi og hygge med min nabo og hendes skønne datter på knapt et år. Dejlig søndag!

I have spent the day outside trying to recover from last nights party. It was wild and fun! I think I’m taking a break though with alcohol until I go to Cyprus in a few weeks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grill med Cypern-holdet