Hotel Sun Fun Cypern

Makronissos Beach på Cypern

Makronissos Beach CypernMakronissos Beach CyprusCypern / Dag 2Cypern / Dag 2

Reklamelinks – markeret med *

Makronissos Beach var en af de strande, som vi besøgte flere gange, da vi var på Cypern. Magen til smukt vand skal man alligevel lede lidt efter her i Europa. Det er en ret insta-venlig strand. Ærgerligt at instagram endnu ikke var opfundet, dengang jeg var der, ha ha.
Man føler, at man bader i en stor pool. Makronissos Beach var generelt ikke lige så proppet, som for eksempel den utrolig populære og meget kendte Nissi Beach. Der er masser af strandstole og sandet er helt lyst og fint, så man kan nemt bruge en hel dag på Makronissos Beach. Rent geografisk befinder vi os i det nordlige Cypern – lige udenfor byen Ayia Napa. Stranden lå i gå afstand fra vores hotel (dette hotel), så hvis I bor i samme område, så kan man sagtens gå derned. Husk godt med solcreme med høj faktor, da solen er hård på Cypern. Jeg gik aldrig under faktor 30. Eller jo, det gjorde jeg. Da jeg efter en uges tid havde fået en virkelig god kulør, brugte jeg en dag kun faktor 20. Selvom jeg smurte mig flere gange den dag, så var resultatet tydeligt om aftenen: Av. På med høj faktor – I skal nok blive brune alligevel.

Makronissos Beach er iøvrigt også rigtig børnevenlig. Man kan gå langt ud før det bliver dybt. Vandet er lavt og det har en utrolig behagelig temperatur – og det er nemt at holde øje med ungerne på stranden. Der var også mange børnefamilier på stranden, da jeg var der. Der er også en lille spisested på stranden, hvor man kan købe drikkevarer og lidt forskelligt at spise. Når jeg skal til Cypern igen, så skal jeg klart forbi Makronissos Beach igen.

Og ja, vi havde det pænt sjovt, da vi tog de her billeder på Makronissos Beach. Der findes også nogle flere, hvor vi smører hinanden ind i det fine hvide sand. Dem vil jeg skåne jer for 😉

Vil I bo i nærheden af Makronissos Beach på jeres ferie i Cypern, så kan I finde hoteller lige ved stranden HER*

Aren’t these photos beautiful? They’re from Cyprus from the very beautiful Makronissos Beach. It’s in the area just outside of Ayia Napa (we stayed at this hotel). Makronissos Beach is so beautiful (as you can see in the photos). Because of the colour it looks like one big pool! There’s lost of sun beds and there’s a small place where you can buy cold drinks and snacks. Makronissos Beach is also very kids friendly with shallow water. Have you been to Makronissos Beach on Cyprus before? It’s worth the visit! If you wanna stay near Makronissos Beach at your next trip to Cyprus and be able to walk just right down to the beach? Then you can find hotels near that same beach right HERE*

bloglovin

13 kommentarer

 • Ihh, hvor ser det dog lækkert ud :o) Og vandet ser nu heller ikke værst ud. Håber du nyder det, fordi jeg ville virkelig ønske jeg var der, her i ferien, hehe :P† http://julialouiseblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  MISUNDELSE!!Men fedt at du opdaterer dernede fra:) Så kan man sidde her og ønske sig langt væk;)Fortsat god tur:)Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh gid jeg var der! 😀 Jeg håber du har en god ferie (og forsat får dette) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det skønt ud Jeanett.. Husk nu at nyd det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe dine venner der er da dejligt gakkede. Vandet ser helt vildt klart og lækkert ud – gid det var mig, der plaskede rundt i det:-).http://gittingcitywithit.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser SÅ fantastisk ud! Snyd altså ;)/Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor ser det vand bare lækkert ud!! glæder mig helt vildt til vi skal på ferie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor ser det vand bare lækkert ud!! glæder mig helt vildt til vi skal på ferie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uf hvor ser det dog alt for læxi ud! overvejer selv at rejse til Cypern i uge 31 og 32, så vil da lige høre hvem i rejser med og hvordan byen mv er:o)Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor ser det dejligt ud! Bare det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skøn sommersalat og grillede meget … rejste jeg til Cypern sammen med 10 venner. Her fik vi badet i det smukke vand, leget munke for en dag og festet vildt (hvor man ofte endte i poolen med havestole og tøj på). […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] oplevet på Cypern, hvilket var absolutely fantastisk. Vandet var lidt mere blåt-grønt end på Makronissos Beach (som bare en total pool-blå). Vi kom frem til, at vi tror det er sandets farve der gør det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag. Deres strande er noget af det smukkeste man finder i Europa (se selv indlægget HER og dette HER) og et par af dem har faktisk vundet prisen for “Europas bedste strand” op til flere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Sun Fun Cypern