Munk for en dag

En dag i bjergene

En dag i bjergeneEn dag i bjergeneEn dag i bjergeneEn dag i bjergeneEn dag i bjergeneEn dag i bjergeneEn dag i bjergene

Igaar kom jeg jo med en lille teaser for vores dag i bjergene i form af et billede af mig plus friends i munkekutter. Her lidt flere billeder fra vores dag i bjergene som var en rigtig smukt dag. Vi startede med at koere op til klosteret Kykkos som laa i smukke omgivelser – og selve klosteret var ogsaa rigtig, rigtig flot. Derefter koerte vi videre mod det stoerste bjerg paa Cypern: Mount Olympus paa lige knapt 2000 meter. Udsigten fra toppen er bjerget var ikke det vilde – det var nemlig saa hoejt oppe, at alt andet saa ret blurry ud deroppe fra. Det flotteste ved den del af turen var faktisk turen derop, hvor vi kunne se rigtig meget. Efter vi havde besteget bjerget koerte vi ned igen og paa vejen ned besoegte vi en vingaard “Linos Winery”, hvor vi smagte paa lidt forskelligt vin (og fik ogsaa koebt et par flasker… ups). Det var en super lang dag (vi startede kl. 09 og var hjemme kl. 18), men det var en super smuk tur. En anden gang ville jeg maaske droppe at bestige Mount Olympus, da det ikke var udsigten fra bjerget vaerd, men nu kan jeg da sige, at jeg har staaet paa Cyperns hoejeste bjerg! Nu vil jeg smutte i poolen med de andre og hygge. Det er min faetters sidste dag her i dag, da han skal moedes med sin mor i Berlin i morgen. Vi andre har heldigvis stadig til paa tirsdag.

Pictures from my day in the mounts yesterday. We visited a beautiful monastery, climbed the highest mountain on Cyprus Mount Olympus (by car) and did some winetasting at a winery. Ti was a long, but beautiful and great day!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Munk for en dag