Outfit of the day # 84

Hotel Sun Fun Cypern

Cypern / Dag 1Cypern / Dag 1Cypern / Dag 1Cypern / Dag 1

Hej alle sammen! Jeg haaber i kan holde varmen derhjemme. Vi nyder det i fulde drag hernede. Vi startede dagen i dag med lidt morgenmad i skyggen, hvorefter vi straks kastede os i poolen. Det er også ved poolen de fleste af os har brugt det meste af dagen. Vi ville alle lige vænne os til varmen inden vi tager ud på de store eventyr (og samtidigt få os lidt kulør inden vi snupper en hel dag på stranden). En del af jer har spurgt ind til hvilke hotel vi bor på. Hotellet hedder Hotel Sun Fun og det ligger ca 3 km udenfor selve Agia Napa, hvilket er skønt da der er liiiidt for meget gang i byen derinde til at jeg gad at bo derinde. Til gengæld er det billigt at tage en taxa derind, da der er plads til 6-8 i deres taxaer og tuen koster ca. 75 kroner. Hotellet har vi iøvrigt selv booket, men vi kendte det fra da vi var afsted sidste år, så vi vidste hvad vi fik. Jeg ved at Tui har hotellet i deres program, hvis det er. Værelserne er egentlig lejligheder, så man har fx. eget køkken man kan lave mad i. Alle har også enten en lille have/terrasse eller altan. Lige så snart jeg har sendt dette indlæg afsted til jer, så smutter vi ud og spiser. Det bliver godt! Vi skal på den restaurant nede af vejen som var vores ynglings sidste år. Vi blogges ved i morgen!!

EDIT: Ifølge mine informationer er hotellet vist lukket (vildt ærgerligt!), men I kan finde andre hoteller i Ayia Napa HER (reklamelink)

Hey all! I just wanna sat hi here from Cyprus. We’re really enjoying it a lot. We spend most of today at the pool – and here’s some pictures from our day. Some of you have been asking about our hotel. It’s called Hotel Sun Fun and it’s just outside Agia Napa. Edit: I think the hotel sadly has closed, but you can find other hotels in Ayia Napa here.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 84