Sunrise Beach i Fig Tree Bay på Cypern

Munk for en dag

Munk for en dag

Idag har jeg vaeret yderst fashionable klaedt i munkekutte paa klosteret Kykkos der ligger hoejt oppe i bjergene her paa Cypern. Jeg er super smadret efter en MEGET lang dag, saa dette er alt i faar for i dag, men jeg vender staerkt tilbage i morgen.
Grunden til at vi er iklaedt disse ting paa billedet er, at man skulle vaere taekkeligt klaedt, hvis man ville ind og se klosteret – man matte ikke ha’ noget paa der var kortere end til knaeet og den regel roeg alle vi 3 piger + Martin for, saa det var paa med kutten. Det fik vi en del sjov ud af. Og nu hvor jeg ser dette billede, saa kan jeg godt se at munkekutte og raybans ikke er den bedste match?! Haha.

My outfit from today – a munks cape. We had to wear it to get into a monastery called Kykkos in the mountains here on Cyprus.

4 kommentarer

 • Du er da den mest fashionable munk jeg længe har set, med raybans og taske ;)supergod blog btw, har læst med i noget tid nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Jeg elsker at du har lavet et empire-snit på din munkedragt! Du ser jo fierce ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ BjarkeHahah mange tak! Jeg burde starte en Munke-kollektion. Maaske har jeg flair for det?Og tusind tak – bliver altid saa glad, naar jeg hoerer fra jer laesere at i kan lide det jeg laver! (Og super fedt at der er fyre der ogsaa laeser med!).@ MigHehe tak. Taenk at der faktisk var nogle der opdagede det 😉 Jeg proevede bare at goere munkekutten lidt mere fashionable.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fuck alle sammen er laekre.. men ham der Martin virker virkelig fraek ham vil jeg gerne i kontakt med…! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunrise Beach i Fig Tree Bay på Cypern