Outfit of the day # 87

Sunrise Beach i Fig Tree Bay på Cypern

Sunrise BeachSunrise BeachSunrise Beach

Jeg har lagt mærke til, at i er vilde, når jeg viser billeder af strandene hernede fra. Så jeg kan glæde jer med, at i dag besøgte vi en ny strand. Den var virkelig også skønt! Den ligger i en bugt der hedder Fig Tree Bay i byen Protaras – stranden vi var på hedder Sunrise Beach i Fig Tree Bay. Vandet var noget af det koldeste jeg har oplevet på Cypern, hvilket var absolutely fantastisk. Vandet var lidt mere blåt-grønt end på Makronissos Beach (som bare en total pool-blå). Vi kom frem til, at vi tror det er sandets farve der gør det – sandet på Sunrise Beach i dag var nemlig mere brunt og grus-agtigt end sandet på Makronissos som næsten var helt hvidt. Ja, det er nogle seriøse “problemer” vi har hernede, når det er dagens store samtale emne, right? Haha. Hr. Kæreste og jeg fandt et semi-“rev” som vi svømmede rundt over og kiggede på smukke fisk. Vi har aftalt at vi vil tilbage med et undervandskamera og tage billeder inden vi tager hjem på tirsdag. Der er virkelig smukt på Sunrise Beach i Fig Tree Bay! Hertil aften har vi haft os endnu en pinic med en sindsyg udsigt og en flot solnedgang. Billeder følger i morgen, når vi er kommet hjem fra en tur i bjergene. Tror det bliver en spændende dag i morgen med bjergkørsel, et kloster, naturen og en vingård.

Pictures from my day here on Cyprus. I have noticed that you guys love it when I show you pictures of the beaches on the island. So you’re probably gonna love this post. Today we went to the city in Fig Tree Bay og Protaras where we visited Sunrise Beach in Fig Tree Bay.

bloglovin

3 kommentarer

 • Kamilla

  Hej Jeanett

  Rigtig flotte billeder, af alle dine rejser!
  Dog er jeg specielt forelsket i disse billeder, da både min kæreste og jeg har en forkærlighed for flotte badestrande og det lyseblå vand.

  Hvilket hotel har I boet på her, og hvor dyrt var det pr. person?
  Overvejer at give min kæreste en rejse i fødselsdagsgave 🙂

  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Kamilla. Jeg har også en svaghed for sådan nogle strandbilleder 😉 Vi boede på et hotel der hedder Hotel Sun Fun som egentlig var en slags lejligheder, hvor man havde eget køkken. Jeg tror at du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål i dette indlæg jeg har skrevet (hvor der også er lidt flere billeder af hotellet): http://www.missjeanett.dk/?p=2190

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] igen en dag. Deres strande er noget af det smukkeste man finder i Europa (se selv indlægget HER og dette HER) og et par af dem har faktisk vundet prisen for “Europas bedste strand” op […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 87