Outfit of the day # 92

Acne Hybria

Acne Hybria

Det er ingen hemmelighed, at jeg langt fra er fan af Acne’s fodtøj. Jeg synes flere af deres modeller er direkte grimme (især de forfærdelige Admire der er alle steder i øjeblikket). Men nu må jeg så krybe til korset og indrømme at disse Acne Hybria da er vildt lækre!! Hælen er virkelig, virkelig fed. Hr. Kæreste så mig sukke over dem igår og sagde så, at han godt ville give mig en lille gave (prøv lige at spørge om mit hjerte holdt en kort pause!)… indtil han så fandt ud af at de koster ca. 3200 kr. Så synes han alligevel han heller ville give mig noget andet. Haha. Og let’s face it – jeg ville også hellere ha’ at han gav mig en forlænget weekend somewhere i Europa for de penge end et par støvler. Jeg vil hellere ha’ oplevelser end sindsygt dyre sko (jeg tager dog gerne imod hvis det er gratis – både støvlerne og rejserne!). De er virkelig fede, men jeg vil ikke betale prisen.
Hvis nogle af jer er villige til at give de 3200 kr, så kan de købes lige her.

I’m dreaming of these Acne Hybria wedge boots. I’ve never been a big fan of Acne footwear – I think most of it are very ugly (especially the Admire boots). But these are gorgeous! Too bad they’re so expensive.

4 kommentarer

 • Et tak for kommentaren og et tak for "god tur", jeg skal nok få en god tur med min klasse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love them! Hot shoes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det havde ellers været sødt af din kæreste! Hvor er det egentlig vildt at tænke på hvad man kunne få i stedet for de sko der! 6400 stykker tyggegummi eller en lille rejse.. men de er da også pæne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MillarikkeDet er jeg sikker på i gør :)@ Glamour BbeyYeah, they're gorgeous – but expensive!@ LasseJa, han havde helt sikkert været verdens bedste kæreste, hvis han lige havde smidt et par hybria min vej. Men han lovede mig noget andet (knapt så dyrt) istedet. Og det er jo tanken der tæller! 🙂 Og ja, jeg ville næsten heller rejse for de penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 92