Velkommen til!

Blå brudegæst

Blå brudegæstBlå brudegæst

Så fandt jeg sgu en kjole til det kommende bryllup – og valget faldt på denne. Jeg var faktisk begyndt, at overveje om jeg bare skulle genbruge noget fra skabet. Mest af alt for at spare lidt penge. Men da vi fik denne hjem på jobbet den anden dag, så hapsede jeg altså den. Farven er skøn, kjolen sidder pænt og den er rar at have på. Og den var billig! Jeg regner med at style den med mine nude Topshop heels eller de Burberry-agtige stiletter fra H&M. Hvad synes i om kjolen? Jeg overvejer at smide en blazer over til om dagen, hvor selve vielsen skal foregå. Om aftenen kan jeg sagtens smide en evt jakke. Fik jeg forresten fortalt jer, at vores venner (brudeparret) har spurgt Hr. Kæreste om han vil forestå vielsen? Det vil sige, at det er ham der skal spørge dem om de vil giftes med hinanden. Virkelig cool!

Kjolen er fra Gina Tricot til 249 kroner – den er i butikkerne og webshoppen lige nu.

I bought this dress for the wedding I was telling you about. I like the colour, it fits nicely and it was cheap! I’m considering styling it with my nude Topshop heels or my Burberry-like heels from H&M. What do you think of the dress?

7 kommentarer

 • Lovely dress!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW den er bare flot!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er kanon flot! Den sidder perfekt på dig – rigtig godt valgt. Og så er den blå farve jo bare vidunderlig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  den er jo superflot!!! og vidste ikke han kunne det!!! spurgte engang hvorefter hanbare sagde at man skulle være noget et eller andet på rådhuset som om det ikke var noget han var…. typisk ham altså 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super fin! Det skal helt sikkert være den!!! Jeg havde hørt i mit øre at kæresten skulle forestå vielsen – super cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am loving the dress 😀 It looks really stylish and fashionable 😀 Have fun at the wedding and let us know what heels you decide on 😉 xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til!