Ny maxikjole

God stil, Mary!

Her på bloggen kører jeg i dag prinsesse-tema. Jeg spottede lige hos Malsen, at Kronprinsesse Mary er røget på Vanity Fair’s Top 45 over internationale Best Dressed. Hun har nok ikke den mest groundbreaking stil, men som prinsesse synes jeg hun har et godt mix af moderne/trendy og så den klassiske, halv konservative prinsesse-stil. Jeg er helt vild med hendes outfit på dette billede som blev taget, da Mary og Frede var i Arlington, USA i juni i år. Very, very Jackie O! Tjek lige Chanel tasken og Christian Louboutin stiletterne. Nice. Og tillykke med de kommende tvillinger forresten. Det skal nok blive interessant.
Kom tilbage senere, hvor jeg vil vise jer hvad for et outfit jeg har købt til når jeg skal møde Prinsesse Marie om præcis en uge.

I just found out that the danish Crown princess Mary made it to Vanity Fair’s Top 45 of international Best Dressed list. Good job, Mary! I love this outfit that she wore when her and her husband Crown prince Frederik were in Arlington, USA in june.

2 kommentarer

  • Jeg vil give dig fuldstændig ret… Hun er smuk og hun har stil! Glæder mig til at høre mere om dit møde med hende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mary kan bare det der med at klæde sig med stil, uanset hvilket arrangement hun skal til (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny maxikjole