Outfit of the day # 89

In the YSL box…

In the YSL box...In the YSL box...In the YSL box...

… gemte der sig denne lille fætter. I var ikke nemme at nare – de fleste af jer havde gættet, at det var Yves Saint Laurents arty oval ring jeg havde kastet min kærlighed og dankort efter (sidstnævnte får en laaaaaang shoppe-pause nu). Jeg hapsede ringen i fredags, da jeg var i København. Merete fortalte, at ParisTexas havde fået en ny sendning, så jeg måtte lige ind og kigge. Og da jeg stod med den kunne jeg ikke slippe den igen. Så jeg blev 900 kroner fattigere og en meget, meget smuk ring rigere!
Jeg tog naturligvis den turkise som er den jeg hele tiden helst har villet ha’ (de havde den mørke blå, turkise og grønne i butikken) og jeg tog en str. 7.

This is what was hiding in the YSL box that I showed you the other day. I’ve been dreaming of the YSL arty oval ring for so long and now it’s finally mine!

14 kommentarer

 • Anonymous

  hvordan ved man hvilken str man skal have :)hvad svarer en 7 til??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fin… og troede faktisk de kostede mere end 900… det er jo ikke galt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I want one too! But its too expensive for a ring x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely 🙂 Looks good on u! I have asked someone to make a ring that looks just like that one, but with real silver and a cute real gemstone. Only 30 euros :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er den flot!! Hold da op.. Og synes faktisk heller ikke 900,- er så galt. Kunne være værre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk!Hvilke materialer er sådan en egentlig lavet af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ih hvor er den altså skøn! 🙂 stylebymodesty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot – hvorfor sidder jeg ikke lige med 900 kr. til en ring? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, Jeanett jeg er ihvertfald ubeskrivelig misundelig! – Det var rigtig dejligt at møde dig, og jeg håber bestemt ikke, at det var sidste gang! :)Det var rigtig hyggeligt at snakke med dig, og ville lige sige tak til dig for at du og i andre var så søde at tage så godt imod mig.KhIsabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan pokker kunne jeg ah overset dem da jeg var i butikken sidste uge? 🙁 ØV .. Surt at bo i Aalborg, har også været forkelsket i ringen længe . Hvor er du heldig og hvor er den smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk ring !! helt vild med denwww.idaalund.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak alle sammen – jeg er også VILDT glad for den! Tror seriøst jeg har haft den på hver dag siden jeg fik den. Mht størrelse, så ved jeg ikke hvad det svarer til – jeg prøvede mig bare frem inde i butikken indtil jeg fandt den str. der passede.@ IsabellaI lige måde! Det var rigtig hyggeligt at møde dig og jeg håber da at vi mødes igen på et tidspunkt :)@ LitsyDer må jeg være dig svar skyldig. Det ved jeg faktisk ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak alle sammen – jeg er også VILDT glad for den! Tror seriøst jeg har haft den på hver dag siden jeg fik den. Mht størrelse, så ved jeg ikke hvad det svarer til – jeg prøvede mig bare frem inde i butikken indtil jeg fandt den str. der passede.@ IsabellaI lige måde! Det var rigtig hyggeligt at møde dig og jeg håber da at vi mødes igen på et tidspunkt :)@ LitsyDer må jeg være dig svar skyldig. Det ved jeg faktisk ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ikke til nogens overraskelse) har været gladest for af mine “dyre køb” har været min YSL arty oval ring i turkis. Ja, jeg ved godt den efterhånden er så overeksponeret af blogger i hele verden, men jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 89