Asos efterårskjole

Ny spindelvævs strik

Ny spindelvævs strik

Velkommen i min garderobe, nye strik! Hapsede denne i sidste uge, da den var latterlig billig. Kun 159 kr (og nej, der er ingen præmie til den der gætter hvorfra. Til de langsomme kan jeg sige: Gina Tricot). Den er lidt mere mørkeblå end på billedet, hvor den nærmest ser lilla ud. Det er den skam ikke. Overvejer også at snuppe den i sort. Det ville være en nem løsning til de koldere tider vi går imod.
Jeg kommer lige hjem fra, at ha’ været oppe i vores nye lejlighed. Vi har fået nøglerne i dag og har rykket de første flyttekasser derop. Vi regner dog med at bo i vores gamle lejlighed september ud. Men vi kan lige så godt få flyttet lidt ting hver gang vi alligevel tager derop.

This is my new blue knit from Gina Tricot (it looks purple in the picture, but it’s actually more dark blue). It was so cheap that it had to come home with me. I’m also considering buying it in black.

7 kommentarer

 • Jeg har den i grå, synes den er fin til prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er lækker – & man kan jo vitterligt ikke få for meget strik i de kolde måneder! 🙂 Ved du, om den kan købes online?/PERNILLE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot, farven står rigtig godt til dig. Og kanon godt billede! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ GuapizimoDet synes jeg nemlig også den er. Den grå var også flot. Var det den mørke grå eller lyse grå?@ PernilleJa, den er derinde under jumpere & cardigans. Den hedder "Suzanne knitted sweater".@ SimoneMange tak, hvor er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super fin :)Jeanett, jeg skulle lige finde ud af hvordan man fik links på sin blog, er ikke helt inde i det hele endnu 🙂 Men du er på nu :)/Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den bare superhyggelig! Og farven er virkelig fin, synes jeg! Og tusind tak for kommentaren på min blog – det er altid skønt at lære nye blogs at kende! -Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde egentligt selv overvejet at købe den – men nu hvor jeg har set den på, så er jeg da helt sikker :o)Rigtig god farve til dig! Og hvor er du bare uretfærdigt køn, hihi! :o) !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos efterårskjole