I did a bad, bad thing...

Outfit of the day # 89

Outfit of the day # 89
Gina Tricot dress – Gina Tricot blazer – Gina Tricot belt – H&M ring – Gina Tricot bag – Primark flats

I får lige mit outfit fra i fredags, da jeg var i København til Fashion Week. Jeg fik luftet den nye taske som jeg købte dagene forinden. Den har en ganske fin størrelse og jeg havde både bærbar og spejlrefleks med i den. Jeg har stadig billeder fra to shows (Minimarket og Ivana Helsinki) og Just Female event som i skal se, men først viser jeg jer lige senere hvad der var i YSL-æsken. Nogle af jer har gættet det (men det var måske heller ikke så svært?).

This was my outfit friday when I was in Copenhagen to attend Fashion Week. I still have some pictures from shows and event that I want you to see, but first I’m gonna show you what was in the YSL box…. later!

4 kommentarer

 • you should post more pics of your outfits! + i so love your sense of fashion, think 'ill stop by your blog sometimes ;DFeel free to check out my blog whenever you like, and tell me your impressions :Dxx Simonnehttp://ifsogirl91.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hot look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså godt ud! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ SimonneThank you so much! I'll remember that – and try to do more outfit posts. You're very welcome to stop by again sometime :)@ Glamour BbeyThanks sweety!@ SimoneMange tak, hvor er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I did a bad, bad thing...