Stress

Outfit of the day # 90

Outfit of the day # 90
Asos dress – Asos clutch – Topshop heels – YSL ring

Jeg er lidt skuffet. Prinsesse Marie kom, sad på en stol under åbningen og smuttede så igen. Man fik ikke rigtig muligheden for at hilse på – eller i det mindste glo en masse. ØV. Men hun var der – og jeg fik en undskyldning for at købe en ny kjole haha. Og maden til middagen på rådhuset var rigtig lækker, så lidt lækker (GRATIS) mad og vin fik man da ud af det. Her får i ihvert fald dagens outfit – som lovet. Hvad synes i om outfittet? Kan i lide det?

Here’s my outfit from today when I went to the opening of Odense Flower Festival that Princess Marie attended too.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress