Acne Hybria

Søndags wokmad

Søndags wokmadSøndags wokmad

Lige nu sidder jeg og gnasker på det her – nøj, det blev godt! Søndagen er gået med tur til Bilka for at se på en sofa de havde tilbud på fra i dag. Den var ikke noget, da vi så den i virkeligheden. Den virkede ret cheap – både udseendesmæssigt og kvalitetsmæssigt. Så vi er stadig på sofa-jagt. Søndagsmiddagen er altså wokmad, som i kan se. Jeg blev inspireret af Sofie der for nogle dage siden lavede wokmad med peanuts. Jeg har ikke rigtig nogen opskrift på min her, da jeg bare hældte lidt i som jeg havde lyst til. Jeg kan dog oplyse om HVAD der er i: kylling, gulerødder, broccoli, hvidløg, frisk chili, peanuts, babymajs, forårsløg, nudler og så er det hele smagt til med lidt honning og engelsk sovs. Hvad spiser i på sådan en søndag? Måske kan vi inspirere hinanden.

This is what I’m eating right now. And it’s very, very tasty!

11 kommentarer

 • Hvor ser det lækkert ud! Har altid tænkt på at lave wok med peanuts, men ved ikke hvad jeg skal blande i. Er det bare almindelige saltede peanuts du har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ TanjaYes, jeg har bare brugt sådan nogle almindelig saltede peanuts – så behøvede jeg heller ikke at putte salt i retten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser lækkert ud! Kan næppe inspirere. Har fået grov pasta med ketchup, tun og feta. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm det ser lækkert ud med alle de forskellige grønsager i, jeg er vild med wokmad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ JanneHaha det er da rigtig studenter-mad. Men det er jo også sidst på måneden! Godt vi får penge på tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ví har fået sådan en lækker karryret med hakket kylling og pasta som kæresten har lavet, mums… ;)Jeres ser nu også lækkert ud :)/Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marijke

  Wokmad med cashewnødder kan også anbefales! Vi laver tit en ret med sherry/soja sovs, som smager helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er lige stødt ind i den blog, og tænkte, hvorfor har jeg ikke været her før? Super lækker blog, og lækkert med lidt fashion-insider-viden du deler ud af – specielt da jeg selv bor i Odense :)Men i aften har manden og jeg fået biksemad – det er totalt søndagsmad, tøm dit køleskab for alt muligt ;)Ellers kan jeg anbefale en super madblog: Newyorkerbyheart, hvis du ikke allerede kender den – der finder jeg hvertfald masser af inspiration selv :DHilsen Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe..Lavede også wokmad efter jeg havde set Sofie´s indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det lækkert ud, man bliver jo helt sulten selvom man lige har spist (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ TinaDet lyder også lækkert!!@ MarijkeDet lyder også godt. Jeg kan også rigtig godt lide cashewnødder i varme retter.@ MajHehe ja det ved jeg ikke – men stort velkommen til! Du må da meget gerne kigge forbi igen :)Mmmm biksemad er også rigtig godt!@ MarianneJa, man bliver hurtigt inspireret af hinanden når man læser de samme blogs.@ Benny/PernilleMange tak, det smagte også fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Hybria