Double ring med kæde

Det 4. værelse

Det 4. værelse

Nu ævler jeg så meget om vores nye lejlighed – så skal i da også lige se lidt af den, synes i ikke? Lejligheden er 100 kvm som er fordelt på 4 værelser, entre, badeværelse (med badekar – totalt win!!) og køkken. De 4 værelser skal bruges til stue, soveværelse, kontor til Hr. Kæreste og…. Ja, gad vide hvad det 4. værelse skal bruges til? Det er det i kan se på billedet her øverst. Kan i gætte hvad det bliver til?

I’m talking so much about our new apartment so I thought it was time to let you see some of it. There’s 4 rooms in the apartment (besides kitchen and bathroom) and we’re gonna use them for a livingroom, bedroom and an office. The forth room is the room above in the picture – can you guess what we’re gonna use that room for?

9 kommentarer

 • Anonymous

  Det er da et walk in til dig! 😀 Congrats!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Walk-in 😀 Åh jeg er misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WALK IN!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ORGGGG misundelse herfra!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg misundelig – jeg vil også have et walk in! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja jeg var lige ved at sige børneværelse meeen efter at have set skoene, tror jeg mere på walkin-closet :-)))-Katjafashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh rimelig lækkert! – har prøvet at overtale min kæreste til det samme, men eftersom vi har en 2 værelses og han ikke har lyst til at opgive stuen, ja så bliver det ved drømmen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Oh no you didn't!Kææææmpe misundelse herfra! Jeg ku' godt………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er sgu ikke nemme at narre! Men i har helt ret – det bliver sgu et walk-in til mig. Og jeg glæder mig som et lille barn!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double ring med kæde