Marchesa SS11

Du ligner en pirat

Du ligner en piratDu ligner en piratDu ligner en pirat
På sidste billede griner jeg af Hr. Kæreste der siger mindre pæne ting om turbanen – og selvfølgelig sker det imens selvudløseren går af.

Jeg har haft feber siden igår sent, hoster og har ondt i halsen. Ikke så fedt, når man har en ny lejlighed hvor alt ens tøj stadig ligger i flyttekasser og man stadig har en gammel lejlighed der skal rengøres. Så jeg måtte op i morges; først i skole og så ud i den gamle lejlighed og vaske vægge og paneler. Nu ligger jeg heldigvis herhjemme på sofaen og slapper af, så det bliver altså det her lidt alternative “dagens outfit”. Jeg testede lige turban-trenden i dag og ved ikke helt om jeg synes et klæder mig. Det er dog med til at jeg har kunne holde varmen bedre i dag, så det point skal den trend da ha’. Hr. Kæreste synes jeg ligner en pirat – og han mente det ikke på den gode måde. “Jeg kan ikke så godt lide sådan nogle dødningehoveder. Ikke på piger”. Okay så. Jeg spurgte om det så ville ændre hans mening, hvis tørklædet var blomsteret eller ens farvet. “Nej, så ligner du nok bare en hippie”. Minus point til turban-trenden fra Hr. Kæreste. Og så vil jeg iøvrigt hellere ligne en pirat end en hippie – just for the record.

Jeg har iøvrigt min Tera Sweater fra Gina Tricot på her på billederne. Jeg har fået flere kommentarer og mails ang om jeg vil sælge den. Det vil jeg ikke pt – den er jeg rigtig glad for. Jeg skal nok sige til, hvis jeg fortryder. Men tak for interessen! 🙂


I’m sick today with a fever, but I went to school anyway and later back to the old apartment to cleen it. Not fun with a fever. I tried out the turban-trend today. It helped me keep warm so that’s good, but Mr. Boyfriend hates it. He thinks I look like a pirate.

5 kommentarer

 • Jeg synes ikke du ligner en pirat hvis det er til nogen trøst 🙂 Og du kan sagtens bærer den 🙂 Men kan nu meget godt lide Hr.kærestes kommentar, meget typisk ham! Held og lykke med resten af lejligheds arbejdet, jeg skal snart selv flytte så føler med jer :)Kh. Lise Emiliahttp://www.liseemilia.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu heller ikke ligefrem du ligner en pirat (:Og nøj hvor ser den trøje dejlig varm og vamset ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ LiseMange tak Lise! Haha ja det er typisk ham. Generelt forstår mænd sig ikke så meget på kvinde-trends.Ja, det har jeg godt set – rigtig god fornøjelse med din flytning :)@ SimoneHaha, tak! Jeg forstår heller ikke helt, at han mener jeg ligner en pirat? Og det er den virkelig også – elsker den trøje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som fyr må jeg jo give kæresten lidt ret. Måske ligner du ikke lige en pirat, men jeg har aldrig rigtigt forstået den der dødningehoved-trend. Men hvad ungdommen ikke finder på er smart, hmhm. (Jeg glæder mig til at jeg bliver så gammel, at jeg rent faktisk kan sige det uden at føle mig lidt underlig)god skrivelystBjarkewww.skrivekrampe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ BjarkeHaha hvor fedt at høre en anden fyrs mening. Men ja, jeg ved godt der er nogle trends som der kun er os piger der kan lide. Min kæreste er heller ikke fan af alt det oversize – han vil helst bare se krop. Og jeg kunne forestille mig, at mange andre mænd har det lige sådan?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marchesa SS11