Tøjskifte

Gæt hvem der…

Gæt hvem der...Gæt hvem der...

… greb brudebuketten? Og gæt hvem der efterfølgende havde en meget ligbleg kæreste der stod og gemte sig i et hjørne? Haha.
Mine to bryllupsoutfit følger senere. Husk at min mini konkurrence slutter i aften. Se mere her.

Guess who catched the buket last night? And guess who’s boyfriend suddently lost all his colour in his face.

12 kommentarer

 • Haha. Men altså, hvor er du fin – og buketten matcher jo din kjole perfekt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan Jeanett 😉 – Håber i alle sammen havde en skøn dag!Kh Lisehttp://liseemilia.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels din kæreste :DMan forstår jo næsten ikke hans ligbleghed ;)Men wauw for en simpel buket, som bruden havde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • glæder mig da til at jeres forestående bryllup (for det er vel stadig det en greben brudebuket betyder?) bliver dækket flittigt her på bloggen ^-^ja, hvad kan jeg sige, er en sucker for bryllupper.og må hellere prøve at finde på noget smart til den konkurrence.vhBjarkewww.skrivekrampe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så må han hellere begynde at tænke på at fri – haha, nu har skæbnen jo bestemt i skal giftes :bOg hvor ser du fin ud! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke han i forvejen blev lidt inspireret af at se jeres venner blev gift? Sådan gik det da nogle af vores gæster, der nu er forlovede (som faktisk greb min buket, hehe)Sådan en fornuftig og karriereminded politiker, skal da have ring på fingeren for at øge hans politiske kredibilitet …. 😉 Just teasing. Men undersøgelser viser faktisk at gifte mænd har bedre karrierer og er lykkeligere!Jeg tror på jer! :)Uanset hvad kunne det da være spændende at se et brudekjoleindlæg fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for de søde komplimenter alle sammen!@ BjarkeJa, I know. Jeg ville rigtig gerne, men det kræver jo at der kommer et spørgsmål fra ham først 🙂 Men når det engang sker, så vil jeg SELVFØLGELIG dække det her på bloggen. Og jeg er også en kæmpe sucker for bryllupper 😉 De er SÅ hyggelige!@ Ann-SophieJo, jeg har også drillet ham med, at det ser godt ud hvis han friede til mig og fik mig knocked-up. Det sidste vil jeg dog gerne selv vente lidt med. Men han måtte gerne snart fri 😉 Min søster har også nævnet flere gange, at hun gerne snart vil være brudepige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bag dig! Ved du hvad, min mand og jeg har været sammen i lidt over 3,5 år, og hvis der er noget den sidste tid som nygifte har lært os, så er det… at vi skulle have gjort det meget før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Ann-SophiePuha sådan tror jeg desværre bare ikke han ser det. Han er mest fokuseret på, hvor mange, mange penge et bryllup ville komme til at koste ham/os.Vi har endda været sammen 8,5 år – behøver jeg at sige, at jeg har ventet et stykke tid nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold. Da. Op. – Hvor er det imponerende!Tjo, ja, jo, bryllupper er dyre, men det er rejser jo også. Og det er vist i den kategori, det skal betragtes. Som en oplevelse for hele livet, man deler med sine nærmeste, der til gengæld er med til at gøre dagen helt speciel. Ved godt, det ikke er dig, der behøver flere argumenter. But you know. Man ved aldrig, hvem der læser med i kommentarfeltet, hehe.Han skal nok blive klogere. Især, når jeres venner begynder at gifte sig, så kan han ikke undgå at tænke i de baner.Stort knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig med dig – ens bryllup er en stor OPLEVELSE. Jeg glæder mig som en sindsyg til det bliver min tur.Og jo, jeg satser også på, at han "kommer around" så snart der er flere af vores venner der bliver gift. Han har dog heldigvis lovet, at vi en dag SKAL giftes.Hæhæ, tak. Ja, vi har efterhånden været sammen ret lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gætte, hvem der greb den… yes, mig! Det er faktisk 2. gang jeg griber en buket (sidste gang skete HER. For 6 år siden! Han har i det mindste friet til mig siden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøjskifte