Det 4. værelse

Lanvin ♥ H&M

Lanvin ? H&M

Jeg undskylder på forhånd – denne nyhed kommer til at være ALLE steder i blogland i dag. Jeg overvejede også at lade være med at nævne det her på bloggen, men jeg vil sgu også ha’ lov at være med! Det næste store designer-samarbejde med H&M bliver sammen med Lanvin (det er svært at skrive hvordan det egentlig skal udtales – men jer der taler fransk ved det nok. Ellers kan i høre det i videoen nederst!). Jeg synes det lyder super! Lanvin plejer at betyde luxus samt enkelt men smukt design. Desuden plejer det meste af kollektionerne at bestå af kjoler. Hvilket tegner godt for meget kjole-glade mig! Håber dog ikke det bliver sindsygt dyrt. Ideen (for mig, ihvert fald) med H&Ms designer samarbejder er jo lidt, at det er lækkert design tilgængeligt for billige penge, så vi alle kan få lidt luxus i vores hverdag. Desværre kunne det godt lyde på Alber Elbaz som om det bliver dyrt. I kan se filmen hernede under. Hvad synes i om valget? Var der en designer i hellere ville ha’ haft denne gang?
Der udkommer en video med sneak-peak på kollektionen d. 2. november og 3 uger efter (dvs. d. 23. november 2010) udkommer kollektionen så på webshops og i butikkerne.

H&Ms next designer collaboration is with Lanvin. I like the choice – I just hope that it won’t be too expensive this time. That kinda ruins the idea of H&Ms collaborating with designers if it isn’t cheap. What do you think of the choice? A video with a chance to see the collection will be released on November 2nd and on November 23rd 2010 the collection will be available in stores.

3 kommentarer

  • Ja ikke ligefrem en nyhed i blogverdenen .. Meeen vi har jo alle lov til at glæde os over dette fantastiske samarbejde.Som jeg som nordjyder ikke får glæde af ØV! Glæder mig til at se hvad kollektionen bringer. Og iih hvor jeg glæder mig til at se det 4 værelse indrettet ..God dag flotte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ LiselotteNej, jeg ved godt at alle kommer til at snakke om det idag. Jeg ville også bare ha' lov til at komme med nyheden ;)Og jeg tror det kommer på webshoppen (det ville undre mig hvis det ikke gjorde). Så du kan jo snuppe det der? Og mange tak – jeg glæder mig også til at få det indrettet ordentligt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, dejligt at vi alle kan dele glæden .Jo det kommer sikkert på webshoppen, og jeg sidder nok som jeg plejer oppe det meste af natten for at få fat i noget. Men ender altid uden – siden kan ikke vises – eller siden er nede, vi beklager! Blaa. Blaa. Men glæder mig til at se hvad kollektionen bringer. God weekend .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det 4. værelse