Gæt hvem der...

Oufit of the day # 95

Oufit of the day # 95
Asos blouse – Asos skirt – Topshop heels – Vintage clutch – Gina Tricot rings

Dette var mit outfit igår til vielsen og receptionen. Det var idé jeg fik sent aftenen før, da jeg ikke rigtig følte at nogle af de outfits jeg havde overvejet passede til en udendørs vielse. Så jeg hoppede istedet i dette 🙂
Jeg vil smutte tilbage til min seng. Jeg har de grummeste tømmermænd. Den slags der kommer snigende i løbet af dagen. Jeg har det seriøst dårligere nu end da jeg vågnede tidligere på dagen. Not fair.

This was my outfit yesterday at the wedding ceremony and reception.

8 kommentarer

 • Flot flot outfit !Øv med tømmermænd – men tømmermænd betyder ofte en god fest 🙂 Så det håber jeg i havde.Vil selv så gerne til bryllup snart – har jeg aldrig været før..God bedring )Anitawww.blondebekendelser.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look great! Nice colors and heels

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt valg af outfit – også selvom det ikke var nogen af de overvejede (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo fantastisk som man tit får de gode ideer sent om aftenen! 🙂 og det er virkelig fint! god bedre – roulade hjælper (lidt) på tømmermænd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smækker lækker ;)-Mariehttp://www.mariebraends.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOVE IT!!! Det overtruimfer også klart nogen af dine overvejede outfits. Super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange, mange tak – hvor er i alle sammen bare søde!!Thank you so much girls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (billede 2). Sættet bestod af skjorten fra dette indlæg og nederdelen som jeg også har på her. Vi gav iøvrigt Naja blogger-BAMSEN (se selv bevis HER, HER og HER) og noget lækkert tøj fra Ej […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæt hvem der...