Cypern video

Outfit of the day # 94

Outfit of the day # 94Outfit of the day # 94
H&M kappe/cape – Gina Tricot jeans – Gina Tricot leo shirt – Tokyo Jane armbånd/bracelet – Asos wedges – Glitter skull and deer ring

Dette er hvad jeg har været (og stadig er) iført i dag. Øverste billede er “udenfor” og nederst er hvad jeg har på under kappen. Kappen er faktisk en “gammel” sag fra sidste vinter som jeg fik brugt virkelig få gange sidste år. Jeg vil prøve at se om jeg ikke kan få den brugt lidt inden det bliver rigtig koldt. Leo skjorten fra GT er jeg bare så glad for. Er helt vild med de blålige og grålige farven sammen og den er behagelig at ha’ på. Den perfekte hverdags skjorte.

This is what I’m wearing today. You get both an “outside” and an “indoor” picture today. The cape is an old thing from H&M (bought it last year, I think). I never used it very much so I’ll try to make up for that before it gets to cold.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cypern video