Essie - Velvet voyeur

Outfit of the day # 96

Outfit of the day # 96
H&M Garden dress – Zara blazer – Friis & Co heels – Pilgrim bracelet

Her er hvad jeg havde på til middagen/festen til brylluppet i lørdags. Jeg endte som sagt med den røde rose kjole fra H&Ms Garden kollektion. Jeg føler mig simpelthen så godt tilpas i den kjole – den er virkelig lige mig og jeg føler mig som en prinsesse i den! Jeg fik også så mange komplimenter for den, så jeg svævede nærmest derfra (okay indrømmet – det var også pga en del alkohol). Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at sige noget, fordi jeg synes det er røv pinligt – men jeg har ikke været i skole i dag. Hvorfor? Fordi jeg stadig har tømmermænd fra i lørdags. Hvor vildt er det ikke lige? Enten har jeg drukket absurd meget mere end jeg husker eller også er jeg ved at blive gammel. Jeg håber på det første (og hvad jeg kan huske af har jeg også både fået rødvin, hvidvin, sparkeltini, hvid portvin, rød portvin, baileys, cuba caramel (hej jeanett 16 år!), pisang ambon (hej jeanett 14 år!), gin&tonic, vodka og rom…. shit?!).

I får de sidste billeder fra selve brylluppet i morgen og så skal jeg nok efterfølgende holde kæft om det bryllup. Men i skal da lige se bruden – det er der også flere af jer der har spurgt efter billeder af.

This is what I was wearing at the wedding dinner/party on saturday. I ended up in my red dress from the H&M Garden collection. I love that dress – I feel like a princess in it!

11 kommentarer

 • The dress looks great on you! You're beautiful

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Wow-du ser blændende godt ud, måske også fordi du oser af selvtillid/veltilpashed?Kan især godt lide detajlen med foret i blazeren passer til kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Du ser rigtig flot ud i den kjole 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare smuk ud i den røde kjole! Endnu et eksempel på at jeg virkelig brude invistere i en lille rød kjole (LRD) ;-)Swww.stephaniehonore.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak folkens! Sikke nogle dejlige kommentarer :)@ Stephanie HonoreJeg er også fan af LRD. Sådan en burde alle ha' 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså godt ud! Og det er tydeligt at se, at du virkelig føler dig tilpas i kjolen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også flot til dig! Jeg har den selv og havde den på til mit galla, fik ligeledes mange komplimenter, så den kjole er helt speciel for har kun haft fantastiske oplevelser i den. Nu glæder jeg mig endnu mere til at bruge den næste gang! :)Ha' en god dag! – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih fortryder helt jeg ikke købte kjolen, når jeg ser den på dig – den er virkelig smuk og kan godt lide, at din læbestift/gloss matcher.Jeg var bare i tvivl om, hvorvidt jeg ville få den brugt – men hey, det er jo bare at kaste sig ud i det:-)/Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er i søde – tusind, tusind tak!@ NanaJeg var meget tæt på ikke at få fat i den – men så kom en god veninde i KBH mig til nøds og den blev endelig min! Det er jeg virkelig også glad for at den gjorde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fin. Jeg valgte også samme kjole til et sommer bryllup i år.Den er simpelthen så dejlig at have på.Slå et smut forbi min blog hvis du har lyst. Er ved at opdatere links./Chauhttp://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie - Velvet voyeur