Min dag i dag

Syndig

Syndig

Jeg har lige lavet sådan en her: en kaffe latte med flødeskum og vaniljesukker. Mmm det er godt og meget syndigt. Men havde bare sådan lyst til lidt hygge imens jeg ligger og ser nye afsnit af hhv Glee (Britney-afsnittet, awesome! Dog en fesen slutning) og The Good Wife.

Desuden vil jeg lige minde jer om bloggens facebookside her. Jeg har haft min et stykke tid, men det er super fedt at se at der er flere bloggere der hopper med på vognen og får en FB-side også. Fordi jeg må altså indrømme, at jeg vil altid være mere til facebook end til twitter (selvom jeg bruger begge dele til bloggen). I kan som sagt blive fans/”synes godt om” her. Jeg lover, at der i fremtiden vil komme nogle ting derinde som kun bliver for dem på FB-siden. Desuden prøver jeg også, at huske at komme med lidt forskellige status-opdateringer derinde lige som jeg gør på min egen private FB-profil. Jeg har fx hintet lidt derinde om nogle ændringer der kommer til at ske med bloggen meget snart… jeg er selv meget spændt!

I just made one of these – a café latte with whiped cream. Uhm it was good! And i just wanna remind you guys of the facebook page I made for the blog. You can become a fan here. There’s some great and new things in store for the blog…

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag i dag