It's a yes from me, Nicolo!

Tøjskifte

TøjskifteTøjskifte

Jeg er lige hurtigt hjemme for at skifte tøj inden middag og bryllupsfesten. Det var sådan en smuk vielse i Kongenshave. De har virkelig været heldige med vejret i dag. I skal nok få lov til at se flere billeder fra dagen, men for nu må i nøjes med et af det lykkelige par og så et sneak peak på hvad jeg skal til at skifte til nu. Det blev nemlig den røde kjole fra H&Ms Garden kollektion der bliver mit outfit her til aften. Hvad jeg havde på til vielsen må i vente med at se til i morgen. Men TUSIND tak for alle jeres kommentarer med hjælp til outfit igår. I er sgu for søde!

I’m just home for a brief amount of time to change for the wedding dinner. I’m gonna wear the red dress from H&Ms Garden collection.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a yes from me, Nicolo!