Rimlig spontant...

Bloglovin’

Bloglovin'

Ville bare lige gøre jer opmærksom på, at i kan følge bloggen med bloglovin’. Som jeg jo har hintet flere gange nu, så sker der lidt ting og sager snart og jeg vil helst ikke “miste” jer i svinget. Og i er hægtet på, hvis i følger bloggen med google reader, bloglovin’ eller på fjæsbook. Og TUSIND tak til alle jer der følger mig alle steder. Jeg er mere end taknemmelig. God lørdag- jeg er på arbejde, så vi blogges ved senere.

I just wanna tell you that you can follow my blog with bloglovin’. There’s gonna happen some things with my blog in the near future so if you wanna make sure that you can find then follow me on google reader, bloglovin’ or facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimlig spontant...