Stor rød/guld ring

Glee Britney afsnit

Har i set det nye afsnit Glee? Altså, det meget omtalte Britney-afsnit? Jeg så det her den anden dag og det var sgu awesome! (bortset fra en meget fesen slutning og at Britney slet ikke var nok med i det). Hvis i ikke har fået det set, så er der her en lille klip fra afsnittet. Åhhh det minder mig om gode gamle Britney der engang havde verdens fladeste mave. Afsnittet hedder iøvrigt Britney/Brittany og er indtil nu det mest sete Glee afsnit overhovedet. Sejt.

Did you see the Britney episode of Glee? I loved it! (except for a really boring and not-Britney related ending?). If you didn’t see it then here’s small clip from the episode. It reminds me of the old Britney. And did you know that the Britney episode is the most watched episode of Glee so far? Very cool.

2 kommentarer

  • Super fedt afsnit! Sang, dans og outfits er alt sammen så gennemført!! Havde også regnet med af se Britney lidt mere, især med al den omtale… Jeg synes dog stadig det var et af de rigtig gode afsnit! Go Glee!-anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps så det godt her i går, det er dælme godt. Må sige at jeg nu var gladere for GAGA afsnittet, men det er nok også fordi Britney svigtede så fælt i Parken sidst. Meeeeen for søren hvor har hun lavet mange hits man kan synge med på:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor rød/guld ring