Bloglovin'

King of the Swingers

Jeg er fuldstændig beat. Jeg har været på arbejdet, men mest af alt har jeg sovet lidt og rigtig dårligt i nat. Faktisk sover jeg rigtig dårligt i øjeblikket – ved ikke helt hvad det er. Nå, men Hr. Kæreste og jeg tager os bare en rigtig chill aften i aften med musik og en flaskerødvin. Jeg ligger også og venter på, at X Factor i UK skal gå i gang i aften, så jeg kan se deres optrædener på deres YouTube Channel. Der er et par stykker jeg synes er interessante – bla. Katie her. Dette er hendes optræden fra sidste uge, hvor hun sang “King of the swingers” som oprindeligt er en sang fra Disney’s Junglebogen. Jeg synes hendes Marilyn Monroe-fortolkning af den var ret cool. Hr. Kæreste har også hørt den på repeat hele ugen. Tilgengæld kan jeg forstå (igennem diverse gossip-sider), at de hater ret meget på hende i UK. Og det fatter jeg så slet ikke. Jeg tilgengæld ved at være godt træt af både Wagner og Treyc. De må godt ryge næst. Følger i med i det?

I’m very tired so tonight is just a quiet night for me. I’m waiting for this evenings UK X factor to start so I can see their performances on their YouTube Channel. One of my favorites are Katie – I think she’s unique compared to a lot of the other contestance. I’m really sick of Wagner and Treyc. I wish they go home next.

4 kommentarer

 • Jeg fatter virkelig ikke hvordan Wagner stadig kan være med?! Hvad sker der lige for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ AnneJeg tror, at han er blevet kult-agtig derover, fordi han er SÅ dårlig. Lidt lige som med Asian Sensation. Men håber virkelig han eller Treyc ryger i morgen (hvad sker der også for måden at stav Treyc på? Jeg ville skrive Tracey eller Trecy).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du har lige fået mig til at se hele sæsonen! Sådan kan en hel søndag eftermiddag så gå… 😀 Jeg er helt forelsket i Cher. Fuck, hun er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en uge med Wagner?! Aarrrgh! Jeg væmmes seriøst ved at se på ham! Øv! Og ja det er en lidt sjov måde at skrive hendes navn på. Carl og jeg siger altid Trey-C. Det er sådan lidt for dummies, hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'