Ny afstemning

M&Ms bryllups

M&Ms bryllupsM&Ms bryllupsM&Ms bryllupsM&Ms bryllups
Find “Holger” aka moi 😉
M&Ms bryllups

Jeg kom igår i tanke om, at jeg havde lovet jer de sidste billeder fra Mikkel & Marias bryllup som jeg var til sidste lørdag. I ville jo især gerne se bruden og det forstår jeg godt – hun så fantastisk godt ud! Der er noget om det der med, at en kvinde bare automatisk stråler mere på hendes bryllupsdag. Men her er det altså – lidt blandede billeder fra dagen. Vielsen foregik i Kongenshave i Odense med perfekt vejr og Hr. Kæreste var den der forestod vielsen (så han er også på et par af billederne). Senere var der reception og om aftenen var vi, familie og tætte venner til middag og fest. I kan se eller gense mine to outfits til brylluppet her og her.

Lige nu er jeg på arbejde og i aften skal vi ses med Mikkel og Maria til hjemmelavet sushi og efterfølgende biotur, hvor vi skal se Wall Street: Money never sleeps. Er der nogen af jer der har set den?

I promissed you the pictures from the wedding I attended last weekend so here they are! Tonight I’m gonna have dinner (homemade sushi) with Maria, Mikkel and Mr.Boyfriend. And then we’re going to the movies to see Wall Street: Money never sleeps.

6 kommentarer

 • Fantastiske billeder. Hvor er hun bare smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk, smuk brud. Sjovt at se andre, der har brugt lidt af samme koncept, som vi gjorde til vores vielse :)Vi var ude i haven på Lykkesholm Slot, lige ned til vandet, med tre strygere, der leverede musikken og svoger, der leverede den smukkeste vielsestale.Vores opstilling af stole var nogenlunde tilsvarende deres blot med rød løber ned imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orh, hvor er det nogle fine billeder. Og bruden er virkelig smuk! Jeg er virkelig en sucker for bryllupper, så dejligt at se lidt billeder (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, altså jeg så filmen i New York forleden og var SÅÅÅÅÅ skuffet – men måske det bare var mig (…og alle de andre i salen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor flot.Perfekt sted St blive viet, så smukt:)Og hvor er bruden fin, så smuk. Skønne billeder:)Knus Anitawww.blondebekendelser.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Herlige billeder 😉 Men troede ikke at man kunne blive gift Kongens Have, men ret sejt og romantisk alligevel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny afstemning