Glee Britney afsnit

Ny afstemning

Mange tak for alle jeres stemmer i den sidste afstemning. Det vidste sig 2/3 af jer gerne vil ha’ at jeg blogger mere end 3 gange om dagen. Den sidste 1/3 af jer er godt tilfredse som det er nu med 1-3 indlæg om dagen. Og så var der lige 19 stks der helst så at jeg bloggede max en gang om dagen -eller mindre. Jeg var overrasket over, at se at SÅ mange af jer gerne ville ha’ flere indlæg om dagen, men det vil jeg helt sikkert huske det! Så ved jeg da ihvert fald, at jeg sagtens kan fyre en masse indlæg afsted, når jeg har meget på hjertet. Jeg har sat endnu en afstemning igang – jeg kunne godt tænke mig, at høre hvor tit i kigger forbi her på bloggen.

Jeg afslører iøvrigt vinderen af min mini konkurrence på søndag. Og kommer der en ny konkurrence i næste uge, hvor bloggen jo kan fejre 2 års fødselsdag. God fredag aften!

I’ll post the winner of the competition I held on sunday. Have a nice friday night!

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg stemte "flere gange om dagen," men det er kun hvis jeg kan se på Bloglovin at det er kommet nye indlæg på bloggen 🙂 håber det tæller med alligevel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fedt med nogle afstemninger! (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glee Britney afsnit