Outfit of the day # 98

Outfit ideer til JK Rowling

Outfit ideer til JK Rowling

Ja, altså ikke outfit ideer til hende om hvad hun skal ha’ på (selvom hun da bare kan ringe!), men til hvad jeg skal ha’ på i morgen, hvor hun og Prinsesse Marie kommer til overrækkelsen af HC. Andersens litteratur pris. Jeg overvejer at gentage dette outfit som jeg havde på i september til min folkeskole reunion. Bare tilsat nogle brune strømpebukser også – for at give det et endnu mere efterårs-agtigt præg (og for at jeg ikke skal fryse mine stænger af). Overvejer dog at sætte mit hår op – det er virkelig længe siden jeg har gjort det. Hvad siger i? Er det et okay outfit til sådan et event?

Tomorrow I’m attending an event where JK Rowling (author of all the Harry Potter books) and the danish princess Marie is attending too. I’m considering this outfit. What do you think? Is it good enough for that kind of event?

2 kommentarer

  • Det er et rigtig pænt outfit 🙂 Ved dog ikke hvordan de kongelige har det med korte kjole, haha 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Når du har strømpebukserne på siger jeg go for it:)- så kort er den jo heller ikke:)Rigtig god fornøjelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 98