Statement ring

Outfit of the day # 100

Outfit of the day # 100
Gina Tricot silvia jeans – Gina Tricot t-shirt – Gina Tricot cardigan

Dagens outfit er simpelthen uden hoved og uden sko. Det her var egentlig bare et “test-shot”, da jeg lige skulle indstille zoomet, men da jeg så vil tage det næste billede så gik batteriet dødt og jeg kunne ikke finde opladeren (den er fundet nu, men nu er det mørkt og jeg er hoppet i afslapningstøjet aka en lang tanktop og trusser. Dét tror jeg ikke lige skal foreviges på bloggen). Men i får altså test-billedet alligevel, fordi man kan jo sagtens se det alligevel. Hvis det har interesse, så kan jeg fortælle at jeg havde disse sko på. Jeg har også min nye neglelak fra Essie på (i får et bedre billede i morgen).

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Statement ring