Er din make-up testet på dyr?

Outfit of the day #101

Outfit of the day #101Outfit of the day #101
H&M jacket – Gina Tricot skirt – Gina Tricot tanktop – Zara heels – Gina Tricot box clutch

I får lige dagens outfit fra i fredags, da jeg var ude og spise med Hr. Kæreste på hans fødselsdag. Vi var inde på Bryggeriet Flakhaven som jeg ellers havde hørt en masse godt om, men jeg synes bare det var okay. Det var ihvert fald ikke prisen værd. Jeg fik “lammekrone” til hovedret som kostede 270 kroner. Kødet var mega mørt, men smagte tilgengæld næsten ikke af lam. Og når jeg bestiller lam, så forventer jeg at det smager som om det er uld jeg spiser. Tilbehøret var også bare lidt ligegyldigt- sovsen var lidt smagsløs. Øv øv.

This is what I was wearing on friday when I went out for dinner with Mr. Boyfriend on his birthday.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er din make-up testet på dyr?