Wood necklace

Outfit of the day # 98

Outfit of the day # 98
Gina Tricot cardigan – Gina Tricot pants – Gina Tricot top – Gina Tricot belt – Gina Tricot ring – Topshop heels

Her får i lige dagens fra igår, hvor jeg var på arbejde og derefter var jeg i IKEA for at købe sofabord, tørrestativ og et kæmpe spejl til mit walk-in. Mit outfit var all-GT, da jeg jo havde været på arbejde og der er vi jo iført 100% Gina Tricot. Dog er skoene fra Topshop, men dem havde jeg så heller ikke på på arbejde. Efter vores IKEA-tur røg vi bare hjem til afslapning og jeg gik ud som et lys på sofaen kl. 22 på en LØRDAG aften. Folk der kender mig godt ville bekræfte, at det er meget unlike hvordan jeg normalt er. Det må vidne om, at jeg er pænt smadret i øjeblikket. Og det bliver ikke særlig meget bedre i min efterårsferie. Den er godt booket op af skoleprojekt, Lady Gaga koncert, JK Rowling event, to ture til KBH og arbejde.

This was my outfit yesterday. I was wearing almost all-Gina Tricot because I was at work and then we went to IKEA to buy more things for our apartment.

9 kommentarer

 • Anonymous

  HOLD KÆFT hvor er du lækker Jeanett!!! Knus Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak Laura – hvor er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Mhhhm, du er NICE i bordeaux! Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Such a perfect look! Lovely colors

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er helt vild med dit outfit!det virkelig nogen dejlige farver du har sat sammen :)Nadiawww.nkl-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også at det er et rigtigt lækkert outfit. Labre farver, labre stænger og samtidigt total casual. Virkelig flotte farver til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak piger! Især fedt at i godt kan lide farverne. Følte mig også helt efterårs-agtigt klædt.Thanks girls!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super cool ud 🙂 Så en dame i dag i KBH, som kun var iklædt bordeaux, dog med blomstermønster på bordeaux-farvede cardigan, og så cyklede hun på sin cykel, som også var ……… Bordeaux 😀 Hun så mega sej ud :D/Junepixelerete.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej!Jeg er altså nødt til at spørge dig. De der Topshop sko du har på. Hvordan er str.?Ja ser du, jeg har købt akkurat de samme sko og jeg finder dem altså små i det, selvom jeg købte dem en str. større.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood necklace