Outfit of the day # 99

Outfit of the day # 99Outfit of the day # 99
Gina Tricot dress – Gina Tricot blazer – Topshop heels – Gina Tricot bag – YSL ring

Jeg skylder jer lige outfit fra i tirsdag, hvor jeg var til alt det med JK Rowling, Prinsesse Marie osv. Jeg endte med at hoppe i min blå kjole fra Gina Tricot – bare dresset lidt ned, da det jo var et event der startede kl. 10 om formiddagen (umenneskeligt – alle mennesker burde ha’ retten til at sove til kl. 12 – HVER dag). Jeg er stadig sådan helt ør og saglig i sjælen efter igår. Det var seriøst en F A N T A S T I S K koncert (og hun får godt nok også gode anmeldelser alle steder!). Hun talte meget imellem sangene også – bla. om at vi alle er lige (det var tydeligt at høre, at hun hentydet til gay-rights) og det gik rent ind hos os alle 4.

This is my outfit from tuesday when I had the JK Rowling event. I’m still all giddy after the Lady Gaga concert last night. Wow, it was awesome!

10 kommentarer

 • Sara

  Du ser godt ud! 😀 De sko er så fine. Er blazeren en ny model? Jeg leder nemlig efter en helt simpel en. Jeg var også til koncerten i går, og er som dig helt overvældet. Hun er jo intet mindre end fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amazing girl! Lovely dress and your heels are awesome

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ SaraMange tak 🙂 Nej, den er fra dengang vi åbnede i april. Men vi har faktisk en anden en pt som minder meget om den – også med skarpe skuldre.Ja, det var bare sådan en fed koncert!@ Glamour BbeyThanks sweety 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej!Prøver lige her da du måske ikke så mit indlæg i den anden tråd.De der Topshop sko du har på. Hvordan er de i str.?Ja, ser du, jeg har købt akkurat de samme sko, og jeg finder dem altså små i det, selvom jeg købte dem en str. større.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, de er helt sikkert lidt små i størrelsen. Jeg svinger imellem 39 og 40 (er dog oftest en str. 40) og jeg købte dem i en str. 40. Hende i Topshop sagde dog til mig, at de måske også føles mindre fordi de er SÅ høje, at vi glider mere forover pga højden – hvis det giver mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • omg great look. love the dress and shoesCome Follow xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ FASHION ICEThank you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej!Tak for svaret, Jeanett.Altså jeg købte dem i en hel str større, i 41 (jeg er også str 40) og jeg kan ikke gå i dem ikke pga. højden men mere pasformen og det kniber for alvor. Lidt ked af da jeg må skille mig af med dem. Måske der er sket en produktionsfejl.Men de klæder dig virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, pasformen er lidt underlig, men jeg besluttede mig for at det gik. Men det er da ærgeligt at du skal af med dem, fordi de er så fine!Og mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et fint outfit. Og godt at det var en fed koncert – Lady GaGa er bare altid SÅ fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One word...