Outfit of the day # 100

Rød Erdem drøm

Rød Erdem drøm

Som så mange andre så faldt jeg også hårdt for Erdems SS11 kollektion. Den var så smuk og romantisk! Især den her røde blonde sag fik mit hjerte til at slå en smule hurtigere. Jeg har ledt og ledt efter et highstreet alternativ og jeg har slet ikke kunne finde noget. Jeg ved godt, at det er en forårs/sommer kollektion, så måske kommer highstreet alternativerne først der, men jeg kan ikke vente så længe. Så nu har jeg “bestilt” den hos min designer-veninde. Et styks speciel syet rød-blonde drøm, coming up! Jeg skal ha’ taget mål til den i næste uge og glæder mig sådan til at se det færdige resultat.

I’ve been dreaming of this red lace dress from Erdem SS11 ever since I saw it walk down the runway. But I’ve haven’t been able to find any highstreet alternatives so now I’ve asked my designer-girlfriend to make it for me. I can’t wait to see it!

5 kommentarer

 • Den er også fin! Topshop har nu lavet en rød blondekjole i samme stil, dog med sort lynlås bag på (hvilket jeg synes ødelægger den lidt). – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som du selv har skrevet – den er virkelig smuk og romantisk (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  omg!! hvem laver den??? den er gorgeous og passer perfekt til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej. super fed blog, læser den hver dag, har du egentlig fået prøvet den covergirl lipstain du købte? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ VibekeJeg synes ikke helt den fra Topshop har samme snit – den har bla. ikke rigtig nogen talje. Og du har helt ret i, at den sorte lynlås ødelægger lidt det romantiske udtryk.@ SimoneJa, den er MEGET smuk :)@ KatDet skal Nanna 😉 Hun tager mål på mig inden folk kommer til indflytterfesten. Hun siger den slet ikke er særlig svær at lave.@ AnonymMange tak! Det er jeg super glad for at høre. Ja, og den var rigtig god! Jeg har bare smidt den væk her i flytterodet – håber den dukker op, fordi så var det meningen at jeg ville lave en anmeldese på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 100