Jul på Hindsgavl slot

Ganni Opening i Odense

Ganni Opening i Odense

I fredags var jeg til åbningsreception for den nye Ganni butik her i Odense. Skønt at der også sker lidt her i Odense event-mæssigt. Jeg var blevet inviteret til at være en del af selve eventet og selvfølgelig også deltage i det. Så jeg kæmpede mig derind igennem den megen sne der faldt i Odense fredags og blev mødt med champagne, snacks og glögg – og ikke mindst en masse rigtig søde mennesker, der arbejder for Ganni på den ene eller anden måde. De var super søde! Butikken er dejlig lys og der var nogle lækre ting på stativerne. Odense-bloggere Ann-Sophie og Jane kiggede også forbi receptionen. I får her lidt stemningsbilleder og billeder af mine favoritter blandt kollektionen.

Last friday I attended the opening reception for the new Ganni store in Odense. I had a great time with the nice people that work for Ganni and several Odense-bloggers. Here’s some pictures from the event and of my favorite styles.

Ganni Opening i Odense
Smuk blå mesh bluse. Kan se mig selv bruge den til jeans til hverdag og evt ned i en højtaljet nederdel til fest. Den koster 699 kroner og fås også i sort.

Ganni Opening i Odense
Smukke smukke grønne ruskinds pumps til 1199 kroner

Ganni Opening i Odense
Mig i bluse navyblå bluse som jeg havde lånt af Ganni til eventet. Jeg mener den kostede 599 kroner og den var virkelig behagelig at have på. Den er lang nok til at bruges som kjole også. Ringene er fra Asos og mine ruskinds overknees er fra Bianco.

Ganni Opening i Odense
Rigtig fin kjole fra Ganni i en lækker karrygul-ish/tan farve (mener også den var i sort). Stoffet var dejlig tykt, så man kan sagtens bruge den her til vinter med nogle tykke strømpebukser til. Den koster 1099 kroner. Den fås også i en fitted/tætsiddende version.

Ganni Opening i Odense
Ann-Sophie lurer på lækre ting og gemmer sig for alt sneen som truede udenfor.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul på Hindsgavl slot