Line&Jo + Ugabuga

Glædelig snevejr!

Glædelig snevejr!Glædelig snevejr!

Så kom sneen endelig til Odense! Det her vågnede jeg op til i morges og jeg følte mig helt som et barn. “Neeeeej, se! Det sneeeer!”. Og det sneer… meget – og det bliver ved. Jeg er så først nu kommet i tanke om, at jeg da vist både skal til Ganni åbning (husk i også er inviteret!) og på arbejde senere (Open by night i Odense). Det er jeg lidt spændt på hvordan jeg klarer i det her vejr. Det var nu jeg godt kunne bruge et par UGGs! Jeg har ellers bitchet lidt på min Facebook-side om, at jeg også ville ha’ sne i Odense – det må man da sige at vi har fået nu. Og det er da super kønt… Sneer det hos jer i dag?

I woke up to this today – it’s snowing a lot here in Denmark and it looks beautiful! I’m just wondering how I’m gonna get to work in all this snow.

7 kommentarer

 • Vi har da fået lidt. Så der nu er hvidt på græsset og tagene – men langt fra nok. Jeg vil have mere sne! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sner? Det vælter ned! Uf uf uf……rigtig hyggeligt når man er inde, men jeg er så nervøs for alle de ulykker der kan ske med ens kære, når de er i trafikken.Er dog temmelig glad for både mine Uggs og mine MJ snowboots! Det er lidt ligesom larvefødder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jah jubii, vi har også fået sne (: Men sådan en fin passende mængde, så det både er hyggeligt og ikke alt for upraktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her på toppen af Fyn er der ikke meget sne, ikke her hvor jeg kan se ud af vinduet.Jeg kan tydeligt se græsset under et fint hvidt drys.Hvilket passer mig fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har sneet hele dagen i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her har det drysset lige så stille ned hele dagen. Det er super hyggeligt :)www.emmamartiny.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh hvor hyggeligt at vi alle får sne. Jeg vil ha' MERE!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Line&Jo + Ugabuga