Søger Karl Lagerfeld for H&M kjole

Guess who’s back? Peter André!

Han spillede en stor rolle i mange af mine teenage-fantasier (næstefter Nick fra Backstreet Boys) og jeg havde en 2 meter høj plakat af ham der dækkede hele min dør på mit værelse. For ikke at nævne alle de andre små-plakater, t-shirts, klistermærker osv (og han var ikke engang den jeg var “mest fan af” – det var Spice Girls). Min crush varede dog ikke længe, da han jo var lidt af et one-hit-wonder. Seriøst, hvor mange af jer kan huske andre af hans singler end “Mysterious Girl”? Nå, men han er tilbage – nyskilt, med en 2-3 børn og egentlig stadig ret pæn. Han er slet ikke min type nu (han er lidt for flødebolle), men jeg vil ikke kalde ham grim. Tilgengæld vil jeg kalde sangen ret kedelig og pænt ligegyldig. Men det er sjovt at se ham igen. Hvad siger i til den? Var i også glade for ham dengang i 90erne?

(HUSK forresten at stemme på mig/os i Apollo-konkurrencen. I kan stemme en gang hver dag!)

Peter André is back with a new single! I’ve was a huge fan back in my teenage-years where I thought he was the sexiest man on earth. I don’t really fancy him now and the song is pretty borring. But it’s fun to see him again!

3 kommentarer

  • Haha, det var tider dengang 🙂 Jeg var også ret vild med Peter Andre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var også helt pjattet med ham og deltog faktisk i en konkurrence igennem Mix hvor man kunne møde ham. Fortrød dog det samme øjeblik jeg postede brevet, kunne jo næsten igen engelsk. Vandt heldigvis ikke 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var mildest talt også en smule lun på gode gamle Peter – faktisk så meget, at jeg blev kærester med en fyr bare fordi han lignede Peter André…altså sådan en ranglet, dansk-udseende version af ham…men det var nok til, at jeg var hooked:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søger Karl Lagerfeld for H&M kjole