LiLee for Asos

Lanvin for H&M online NU her

Lanvin for H&M online NU her

Jeg vil bare lige huske jer på, at om få minutter (kl. 8.00) kan i købe Lanvin for H&M på H&Ms webshop. Jeg springer over i denne omgang, men hvis jeg skulle ha’ købt noget nu her, så havde det været dette på billedet. Jeg skal til KBH om nogle timer, så jeg overvejer faktisk at smutte forbi en H&M der og se kollektionen “live”, hvis der er noget tilbage på det tidspunkt. Hvis de røde smykker er fede, så kunne jeg godt finde på at snuppe enten halskæden eller øreringene med hjem.
Sidder i klar? Og skriv gerne hvis i får fat i noget!

Lanvin for H&M is available on the european webshops in a few minutes. I’m not getting anything but I just wanted to remind you. Are you getting anything?

7 kommentarer

 • Prøvede at hapse en v´clutch og en tshirt-kjole, men selvom de stod som om de var der, var de udsolgt når man kom til kassen :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis twitter har ret, så er der stadig masser i København :)Men webshoppen er total udsolgt, til gengæld er der allerede folk på trendsales, der regner med at få mere end købspris, dårlig stil ://Junepixeleret.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I've made a whole post on my blog about it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi kom fra Randers til Århus klokken 4 :DDesværre nåede vi ikke det vi ville have, og der kommer ikke mere, og det er udsolgt på webshoppen 😀 Men fik den røde halskæde og er bare så vild med den!!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fik den sorte frakke (som jeg har savlet over, lige siden man kunne se kollektionen. Fik også købt en t-shirt og et armbånd, og så fik man som bonus et lille sødt indkøbsnet og et tørklæde. Sikke en dejlig følelse med designer udsalg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vild med din blog og følger dig nu, håber du vil tjekke min blog ud en dag :Dxoxo.http://amandasandcinternational.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej 😀 total ude af kontekst spørgsmål. men ved du hvilke eller hvilken h&m i odense der har trend-linjen ? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LiLee for Asos