Eventyr, tak

LiLee for Asos

LiLee for Asos

Asos har lavet et nyt designsamarbejde med London college of Fashion. De har lavet et samarbejde med to elever derfra som hver har designet nogle pieces til Asos. Youngli Lee er den der har designet nogle pieces til deres womens collection og der er allerede 10 styles til salg på Asos nu. LiLee (Youngli Lee) har bla udtalt af inspirationen til disse styles kommer fra bølgerne i kvinders hår optisk leg med længden på kvindekroppen. Priserne ligger imellem 40-120£ pr style.

Jeg er helt vild med flere af de items med det nude sammen med den navy blonde. Især nederdelen her øverst, den løse bluse med blonde ærmerne og den helt navy blonde kjole. Smukke detaljer, lækkert design. Hvad synes i?

Asos have made a collaboration with London College of Fashion where designer Youngli Lee have designed some pieces for Asos. I’m totally in love with almost all of it! Especially the lace skirt here above and the all-lace navy dress. The pieces start from £40 up to £120. What do you think?

LiLee for AsosLiLee for AsosLiLee for Asos

5 kommentarer

 • Topshop har faktisk en nederdel der minder om den første, mener den er på tilbud, så hvis de er alt for dyre, kan man da købe en "kopi" her./Junepixeleret.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HAHAHHAHAH XD Jeg troede at den nude bluse på øverste billede var hud der hang udover nederdel kanten d: Kunne heller ikke forstå hvorfor de dog ikke gav modellen en trøje på indtil jeg kiggede bedre efter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den sidste kjole er rigtig flot! Den ville jeg gerne have i min garderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg syntes den sidste er meget flot, men ellers… Hmm, jeg syntes lidt det ligner et forsøg at sammensætte det bedste af 2 verdener (nude + blonder) på en alt for fashionabel måde, så det til sidst ender med at blive lidt… kikset. Det forvirrer mig lidt, at at farverne slet ikke matcher + at noget er meget-meget stramt og feminint mens noget andet er helt løst og formløst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Anonym 1Hahaha det ville være temlig ulækkert hvis det var hud!@ juneTak for tippet, men synes den her fra Asos ser mere gennemarbejdet ud. Og er mere til det navy+nude end sort+hvid. Men du har ret i at de minder om hinanden!@ Anonym 2Jeg synes netop det er fedt at farverne ikke matcher!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eventyr, tak